2012. március 20., kedd

Illatos út - 76B - 2012.03.19.

A spániel fajtamentőkhöz került, köszönjük! ♥

(2012.03.20.)

KORÁBBI SEGÉLYKÉRÉSEK:

Spanci Manci S.O.S. segélykérése: "Ha valaki kifuvarozza Tökölre, akkor fogadjuk, ahogy hoztuk volna múlt hét pénteken, de a kihozóknak annyradeannyirakellett, hogy még a tanácsokat sem fogadták meg, de becserélték volna egy nem harapósra. Szóval S.O.S. fuvart keres Illatos út-Tököl útvonalon! Kérjük hívjon, aki segíteni tudna: +36-30-998-3947 - Köszönjük előre is!"

Olvassátok el alább a részleteket!

(2012.03.19.)

ŐT SZEGÉNYT VISSZAHOZTÁK???

NE HALJON MEG OTT!

Kennelszám: 76B

Név: Rony

Beérkezés: 2012. március 19. - XX. ker. - Leadás

Örökbefogadható: 2012. március 19.-től

Faj: Kutya
Fajta: spániel keverék
Szín: arany
Méret: Közepes ?
Ivar: kan
Ivartalanított: Nem
Kor: 1 év 0 hónap

Valószínűleg Őróla írta 17.-én "örökbefogadója", aki végülis sajnos visszavitte az Illatos útra...: "Sziasztok! Tudna valaki Nekem segíteni? Tegnap az Illatos útról örökbefogadtunk egy spániel keverék kutyát, de már amikor chipezni akarták, nagyon agresszivan viselkedett, mondjuk a dolgozók sem túl szakszerűen reagáltak erre, mert egyszer le is esett az asztalról szegény, és koppant a feje a padlón. Megkérdeztem, hogy mindig ilyen agresszív volt? Erre azt a választ kaptam, hogy: Hááát, eddig talán nem! Szóval hazahoztuk, de simogatni nem igazán lehet, csak ha ő jön oda, különben megharap! Nyakörvet, pórázt, nem lehet ráadni, mert megharap! De volt, hogy úgy is odakapott, hogy csak vizet adtunk neki! Amugy nyugodt, sokat alszik, úgy jól elvagyunk, hogy nem nyúlunk hozzá, tulajdonképpen, ha észre sem vesszük, hogy itt van! De ez igy nem normális! Nővérem, aki tényleg ért a kutyákhoz rájött, hogy sokszor lefagy a kutya, és ha ül, kissé jobbra dől! Úgy véli, valami ütés érhette a fejét, vagy agyvérzése lehetett talán! Nem tudom mit tegyek! Kérlek segítsetek! Vissza vigyem? Az Illatos úti orvos szerintem úgyis azt fogja mondani, hogy semmi baja, és adjunk neki időt, de szerintem ez a mértékű aggresszió, nem idő kérdése! Ráadásul az sem normális, hogy sokszor lefagy és mereven bámul maga elé percekig! Várom válaszotok! Köszönöm."

A KUTYUST LEENDŐ MEGMENTŐJÉNEK MINDENKÉPP ÉS MIELŐBB EL KELLENE VINNI DR. KISS GABRIELLA EPILEPSZIA-SZAKÉRTŐHÖZ: www.kutyaepilepszia.hu/epilepsziacentrumok/show.html

Tapasztalataink szerint a sintértelepre kerülés és az ottani bánásmód sokkja is idézhet elő a szerencsétlen állatoknál epilepsziás vagy ahhoz hasonló állapotot, tehát a korrekt állapotfelmérés és gyógyítás érdekében mielőbb jó lenne Dr. Kiss Gabriellához eljutni ennek a hányatott sorsú kutyusnak! PZs.

??? Költői kérdésünk: A Fővárosi Önkormányzat által évi többszázmillió forinttal támogatott budapesti sintértelepen miért nem adnak korrekt tájékoztatást a telepen lévő állatok egészségi állapotáról sem a leendő örökbefogadóknak, sem az általuk készített honlapon keresztül az érdeklődő állatbarátoknak ???

??? MIÉRT CSAK SZAPORITJÁK A BAJT ???

E l ő z m é n y :
www.illatosutiallatvedo.blogspot.com/2012/03/illatos-ut-133b-20120301.html

Nincsenek megjegyzések: