2012. április 8., vasárnap

Illatos út - III206 - 2012.03.24.

Cicamentőkhöz került, Brenda írta: "Nálam van. Igazából gazdikereső, de nézzétek meg a videót, majd kéne neki megfelelő gazdi, aki bír vele. Most egy külön kennelben van a kertben nálam, és konkrétan repked benne. Ő embert még életében nem látott. Most lát, de nem tetszem neki :)"

(2012.04.02.)

2012.03.30.-án este már nincs a telep által készített honlapon!

ELŐZMÉNYEK:

Brenda írta: "Van jó és rossz hír: a jó, hogy nincs semmi komoly baja a cicának, csak hámsérülés. Viszont pont ebből következik a rossz hír is: április 8. előtt nem engedik kihozni. Ugyanis semmiféle komoly baja nincs, ami azonnali kezelést igényelne, illetve várják, hogy esetleg előkerül-e az eredeti gazdája, mivel a cicát befogták az utcán."

(2012.03.27.)

EREDETI SEGÉLYKÉRÉS:

Szegénykével mi történt??? Véres az orra, füle...

NE HALJON MEG OTT!

Kennelszám: III/206

Beérkezés: 2012. március 24. - XIII. ker. - Befogott

Örökbefogadható: 2012. április 8.-tól

Faj: Macska
Fajta: házimacska
Szín: fehér
Méret: Közepes
Ivar: kandúr
Ivartalanított: Nem
Kor: 8 év 0 hónap

1 megjegyzés:

Lovas Éva írta...

Érdeklődtem utána, holnap kell újra telefonálnom. Rajta vagyok, hogy örökbefogadjam, csak vannak itthon cicák, tehát le kell csekkolni, hogy ne legyen fertőző baja, már, olyan, ami ellen az oltásuk nem védi őket, és mindjárt ivartalanítva szeretném elhozni... szóval, ilyenek... Ha nektek , mint ebben a kihozásban gyakorlónak, van ötletetek, tippetek, ami a cicának i, és nekünk si zökkenőmentesebbé teszi a dolgokat, szívesen veszem.
Lovas Éva