2012. február 25., szombat

Illatos út - 152K - 2012.02.23.

HAZAKERÜLT! :-)

Melinda írta: "Boldogság van! :D A Kutyust épp most vitte haza az eredeti gazdija :) ! :) Köszönöm mindenkinek aki megosztotta, segített!"

(2012.02.25.)

EREDETI SEGÉLYKÉRÉS:

NE HALJON MEG OTT!

"Kennelszám: 152K
Beérkezés dátuma: 2012. február 23
Elvihető: 2012. március 9

Faj: Kutya
Méret: Közepes
Ivar: kan
Ivartalanított: Nem
Kor: 7 év 0 hónap
Szín: rajzos
Fajta: keverék
Kerület: X. kerület"

Korábbi segélykérés - Sajnos Ő az:

"Kedves Állatbarátok! Ez a kedves Uracska a Kőbánya Kertvárosban flangál. Az ott lakók szerint már 4-5 napja látják az utcán fel-fel tűnni a Hárslevelű óvoda és az iskola között.

Semmiképp sem szeretném, hogy az Illatoson kössön ki :( inkább maradjon az utcán, hátha megtalálja a gazdája), mert koránál fogva ott nem lenne sok esélye életben maradni.
A nyakán helyes kis félig fojtós fém nyakörv van ( [:(] telefonszám , cím nélkül), valószínű várják haza valahol, jól szocializált, barátságos kutyus. Kérlek segítsetek neki haza találni!

Jelenleg az utcán van, próbáltuk egy udvaron tartani az este folyamán, hogy meg ne fagyjon, de vonyított és átmászott a szomszédba.
Sajnos a nővéremék nem tudják befogadni a 4, hat év alatti gyerkőc és a szomszédok miatt.
Kérlek értesítsetek, ha tudtok tenni bármit a Kutya érdekében!

Aki segíteni tudna neki, ismeri a gazdáját, ill. ideiglenesen vagy végleg befogadná biztonságos helyre, kérjük jelentkezzen!

Köszönettel, Valovics Melinda, +36-20-917-1472

...

Nem segített senki :( kösz kösz :( minden kedves állatvédő szervezetnek! Idő közben valaki bevitette az Illatosra! Pont ettől tartottam!"

További képek, részletek: >>>

Nincsenek megjegyzések: