2012. február 25., szombat

Illatos út - IV5 - 2012.02.09.

A legújabb kép :)

Timúr új gazdához került : "Megvan a kis kopaszság, sikerült elhoznunk! Sajnos 3 napja köhög, ennek ellenére sikerült tegnap beoltaniuk kombinálttal... no komment. Taknyos is, úgyhogy most megy az izgulás hogy csak kennelköhögése van...
Mikor volt utoljára szopornyicás blöki az Illatoson?..."

...Mielőbbi gyógyulást és hosszú, boldog életet kívánunk!!!!! PZs.

(2012.02.24.)

Gazdijelöltje írta: "Borzasztóan izgulok, kérlek szorítsatok, hogy holnap reggel minden rendben menjen és elhozhassam a kis prüntyit, Timúrt. Nagyon félek, hogy valaki valahogy szemet vet rá és végül mégsem én leszek a nyertes. Már csak 18 óra... lerágtam az összes körmöm..."

(2012.02.23.)

EREDETI SEGÉLYKÉRÉS:

ILLATOS ÚT - Kennelszám: IV5

Ez a szegény kisördög bőrbeteg? vagy esetleg meztelen kutya keverék? *

Ha bőrbeteg, akkor hozzáértő, felelősségteljes állatbarátnak SÜRGŐSEN ki kellene hozni jogfenntartással, és megkezdeni a kezelését!!!!!

A 3 hónapos kannak írt, középtermetűre növő, fekete-fehér keverék kölyök kutyust 2012.02.09.-én találták a III. kerületben, Óbudán, az Árpád fejedelem útján! Onnan került befogottként az Illatos útra!

A telep által készített honlapon hibásan, "XI. kerületből" befogottként szerepel!

2012.02.24.-ig elvileg eredeti gazdáját várja, attól kezdve szerető örökbefogadóját, MEGMENTŐJÉT is!

* Botrány, hogy a Fővárosi Önkormányzat által évi legalább 300 millió forinttal támogatott budapesti sintértelep által készített "hivatalos" honlapról az állatokkal kapcsolatos fontos információk hiányoznak (pl. hogy betegek-e, sérültek-e...), ami adat kint van egy-egy állatról, abban pedig ritka, ha nincs legalább egy hiba...

Kisördögről előkerült ez az újabb kép, melyen már inkább valami meztelen kutya keveréknek látszik, de a telep által készített honlapon lévő képről simán lehetett gondolni, hogy talán valami bőrbetegsége van szegénynek... Reméljük, csak az Illatos úti amatőr fotó űzött rossz tréfát vele!

Nincsenek megjegyzések: