2017. november 15., szerda

Illatos út - Blacky - 2017.09.15.

KI TUD RÓLA? 2017.11.15.-én (?) már nincs a telep által készített honlapon!

Kérjük, aki bármit tud róla, jelentkezzen! Köszönünk minden segítséget!

EREDETI SEGÉLYKÉRÉS:

Kennelszám: V16
Név: Blacky

Beérkezés: 2017. szeptember 15. - VI. ker. - befogott

Örökbefogadható: 2017. szeptember 30.-ától

Faj: macska
Fajta: házicica
Szín: fekete
Ivar: Ivartalanított kandúr ?
Kor: 6 hónapos ?

"Bandzsít egy kicsit... Bandzsa macskát nehéz találni. Most rögtön kettő is bekerült az Illatos útra :( Hátha valaki ilyen különlegességre vágyna!"

Társa: Cirmi

ELŐZMÉNYEK:

Vida György írta: Friss infó! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Tíz perc küzdelem és egy harapás árán, az Illatos út emberei befogták a cicókat... Persze ettől még a cicák nem kerülnek egyből szerető otthonba, ezért ha tudtok, kérlek segítsetek még egy picit... Mégegyszer köszönöm!

Cicások, állatmentők figyelem! Kettő darab, fiatal felnőtt cicó beszökött hozzánk a a Paulay Ede utcai TRAP fiókunkba. Sokkosak. Félnek tőlünk, de az utcára kerüléstől még jobban, ezért nem hajlandóak kifelé szaladni. Kaptak inni és enni. A kajcsit be is termelték, de kizárólag akkor amikor nem figyeltünk. Mindkettő kancsal kicsit. Egy cirmos és egy fekete jószágról van szó. Nagyon kedves tőlük, hogy lepókhálózták a lépcsőnk alatti részt ahová mi már nem érünk be, de este tízkor bezárunk, és legkésőbb akkorra menniük kell. Szerzek egy pár munkáskesztyűt, és mindenképpen ki kell tennem őket. Haza nem vihetem, mert van már otthon egy mentett cicám akiért felelősséget vállaltam, és nem tudhatom, hogy ők itt betegek-e? A menhelyek telve, senki nem jön és még az Illatos út is csak egy kis erőltetés után volt hajlandó felvenni a bejelentést. Állítólag 24 órán belül kijönnek. Este tízig remélem, mert aztán a cicáknak tényleg menniük kell. Ez egy segítségkérés.

(2017.09.15.)

Nincsenek megjegyzések: