2012. január 1., vasárnap

Az Illatos úti "Ebrendészet" szolgáltatásainak 2012. évi díjai

A telepre beszállított (befogott) eb igazolt gazdája által történő elvitele esetén a bruttó 2.500 Ft/állat szolgáltatási díjon felül bruttó 800 Ft/nap tartási díj fizetendő. A díj tartalmazza az életkornak megfelelő védőoltás, a belső élősködők elleni féregtelenítés, a mikrochip behelyezés + regisztráció és az oltási igazolvány kiadásának költségeit is.

Az új gazdához juttatott eb után fizetendő díj bruttó 5.000 Ft/állat, amely tartalmazza az életkornak megfelelő védőoltás, a belső élősködők elleni féregtelenítés, a mikrochip behelyezés, regisztráció és az oltási igazolvány kiadásának költségeit is.

A bejegyzett állatvédő szervezetek által örökbefogadott állatok után fizetendő díj bruttó 2.500 Ft/állat. A gazdához juttatás szempontjából kevésbé esélyes, idős állatok örökbefogadása esetén a Szolgálattal érvényes együttműködési megállapodással rendelkező állatvédő szervezetek mentesülnek a díjfizetés alól.

A Felügyelettel a sérült, beteg állatok kezeltetésére együttműködési megállapodást kötött állatvédő szervezetek mentesülnek a díjfizetési kötelezettség alól.

Az új gazdához juttatott macska után fizetendő díj bruttó 2.000 Ft/állat, amely tartalmazza a macskanátha elleni védőoltás és a belső élősködők elleni féregtelenítés költségét is.

A veszettségre irányuló hatósági megfigyelés esetén a tulajdonos által visszavett állat után a megfigyelési időtartamra fizetendő tartási díj bruttó 800 Ft/nap, valamint a kötelező mikrochippel történő ellátás + regisztráció díja bruttó 2.500 Ft/állat.

A tulajdonos kérésére a gyógyíthatatlanul beteg, öreg állatnak a Szolgálatnál történő túlaltatásának és ártalmatlanításának díja macska esetén bruttó 4.000 Ft/állat, eb esetén bruttó 8.000 Ft/állat.

A fajtatiszta szukák ivartalanításának díja bruttó 8.000 Ft/állat, illetve kanok esetében bruttó 6.000 Ft/állat.

A továbbtartani nem szándékozott kisállatnak a tulajdonos lakásán történő túlaltatása, valamint a tetem elszállításának és ártalmatlanná tételének díja bruttó 12.000 Ft/állat.

A Szolgálatnál átvett kisállat tetemek megsemmisítési díja bruttó 140 Ft/kg.

Nincsenek megjegyzések: