2013. november 8., péntek

Illatos út - VizslaBácsi - 2013.11.08.

Magyar vizsla SOS - Hungary : Köszönjük Katának, aki elrohant érte, az Illatos úton már várták, megkapta a chipjét, oltásait, majd nyugodtan beszállt az autóba, elhelyezkedett és elaludt. Egyik legaktívabb ideiglenes befogadónk azonnal helyet csinált a számára, hogy ne egy kennelben kelljen éjszakáznia a Fővárosi Állategészségügyi Szolgálat vendégeként! Mielőbb végleges családi elhelyezést keresünk neki!!!

Az ideiglenes helye így szerencsére megoldódott, végleges gazdijelöltek jelentkezését várjuk a magyarvizslasos@gmail.com -ra küldött bemutatkozó levélben!!! Köszönjük!

Magyar vizsla SOS - Hungary: És hogy a mai nap még szívfacsaróbb legyen, nagyon extra SOOOOOS megoldást kell találnunk egy 13 éves, az Illatos útra, altatásra leadott vizsla bácsinak, aki messze nincs olyan állapotban, hogy halálos ítéletet kelljen kimondani rá, ezért az Illatoson kikönyörögték, hogy hadd keressenek-keressünk neki megoldást!!
A hátsója kissé rozoga és az arcocskáján öregkori, jóindulatú kinövések vannak, jóindulatú, kedves nyugodt kutya, akinek egy kanapécsücsök és a családi szeretet még adhat néhány évet!!!
Szánja meg valaki és fogadja be, minden segítséget megadunk hozzá. Nagyon várjuk a segítő jelentkezőket a magyarvizsla@gmail.com email címre, a tárgy rovatba Illatos úti vizsla bácsi megjegyzéssel!!!

2013.11.08.

EREDETI SEGÉLYKÉRÉS:

Kennelszám: III/27
Név: Jeff

Beérkezés: 2013. november 8. - XX. ker. - Leadott

Faj: kutya
Fajta: magyar vizsla
Szín: őszes vörös
Méret: közepes
Ivar: kan
Kor: 13 év 0 hónap

Nincsenek megjegyzések: