2012. október 11., csütörtök

Illatos út - III41-IV54 - 2012.08.29.

Gitta írta: "Tudom ÖRÜLTÖK - Velem együtt! A mai napon kihoztuk az Illatos útról PRÜCSKÖMET, a bőrbeteg kis kutyát!
Ezt kaptam névnapomra: és már ideiglenesnél van... kezelése folytatódik, de KINN!!!! Sőt: érdeklődő is van iránta!

(2012.10.11.)

KORÁBBI SEGÉLYKÉRÉSEK:

A mielőbbi gyógyulás érdekében Pumukli-Prücsköt olyan leendő gazdinak lenne legjobb örökbefogadni, aki az áldozatos, lelkiismeretes ápolás mellett Dr. Mezősi Lászlóval vagy Dr. Németh Józseffel együttműködve tenne meg mindent a sokat szenvedett kutyus gyógyulásáért! Mindketten nagy tapasztalattal rendelkeznek az alternatív módszerekkel való gyógyításban is!
PZs.

EbDoc írta: "Ha valaki elviszi tőlünk, annak bizony vállalnia kell, hogy hosszú időn keresztül, rendszeresen állatorvoshoz viszi, ezen felül otthon naponta többször le is kell kezelnie az állatot...

Pumukli, úgy látszik, reagál az új antibiotikumra, fülén a gyulladás eltűnt, a bőre szebb, nem akarom elkiabálni, de jobban néz ki az állat, mint eddig bármikor.

Másrészt, több szervezet és alapítvány is olyan összefogást produkált, amilyet még nem láttam. Az egyik aloe verás krémet hozott a bőrére, a másik fizette a bőrének laboratóriumi vizsgálatát, míg a harmadik hypoallergén takarmányt szerzett neki. Pumukli alig van 5 kiló, mégis, egy egész csoport mozdult meg az ő érdekében. Mi pedig megvettük a neki való speciális sampont, hátha segít rajta a heti többszöri átmosás.

Mi az, ami nem stimmel? Az, hogy ő még itt van. Gazda és társ nélkül. Annyira bújik szegény mindenkihez, hogy hazugság lenne azt állítani, elvan ő itt. Nagyon rossz látni nap mint nap, hogy bár sokan megtennének érte mindent, az, ami a legfontosabb lenne számára, egy szerető és óvó gazdi, nem adatik meg neki…"

(2012.10.06.)

Gitta kérése: "S.O.S. keresünk egy olyan embert: aki ezt a kis csöppséget, Prücsköt kihozná az Illatos útról, ahol jelenleg gondos, lelkiismeretes kezelését elkezdték. Pyoderma nevű allergiás bőrbetegsége (emberre, állatra NEM FERTŐZŐ!) egy nyugodt, OTTHONI légkörben nagyobb esélye lenne a gyógyulásra.
Szelíd, új környezetbe hamar beilleszkedik. Kb. 7 hónapos kan, kistermetű, leginkább lakásba való, kutyával, gyerekkel kompatibilis.
5.000 Ft ellenében, oltással, oltási könyvvel, chippel, féreghajtással elhozható.
Érdeklődni: +36-20-374-3716."

(2012.09.30.)

NE HALJON MEG OTT!

!!! "Juvenilis pyodermában szenved, amely egy allergiás-autoimmun eredetű bőrbetegség, ennek következménye a bakteriális bőrgyulladás. Hosszútávú kezelésre, speciális samponnal való napi átmosásra van szüksége. Foglalkozást, törődést igényel, nehezen adható örökbe" !!!

!!! Legjobb lenne egy jó természetgyógyász állatorvost találni, aki talán ki tudná gyógyítani betegségéből !!!

Kennelszám: III41 (előzőleg a IV/54-ben)

Beérkezés: 2012. augusztus 29. - XVIII. ker. - Leadott

Örökbefogadható: 2012. augusztus 29.-től

Faj: Kutya
Fajta: keverék
Szín: vörös 
Méret: Kisebb termetű
Ivar: kan
Ivartalanított: Nem
Kor: 0 év 7 hónap

Nincsenek megjegyzések: