2012. október 19., péntek

Október 23.-i zárva tartás

Az Illatos úti "állategészségügyi" telep 2012. október 23.-án, a nemzeti ünnepre való tekintettel zárva tart.

Október 23.-án kedden az örökbefogadás szünetel, csak saját állatot adnak ki, hitelt érdemlő igazolás (pl. oltási könyv) ellenében.

A nemzeti ünnepet megelőző napon, október 22.-én hétfőn a telep - munkaszüneti nap lévén (?) - délelőtt 10 órától délután 13 óráig tart nyitva?

Az ünnepi zárva tartás alatt hazavihetővé vált állatokat október 24.-én, szerdán reggel 10:00-tól fogadhatják örökbe, ettől a naptól kezdve a szokott nyitva tartással várják az örökbe fogadni szándékozókat!

2012.10.19.


M e g j e g y z é s :

A Budapest sintértelepe által készített "hivatalos" honlapon ezt a pár mondatos közleményt is sikerült elrontani, ugyanis október 24.-ét "kedd"-nek írták, ebből következően a 22.-ét valószínűleg vasárnapnak hitték...

Figyelve a telep működését, nincs nap, amikor nem jut eszembe a kérdés többször is: Nincs ezeknek a "dolgozóknak" főnökük, aki ellenőrizné a "munkájukat"???

"Természetesen" most is az állatok és a telepre látogatni szándékozó állatbarátok járnak rosszul a Fővárosi Önkormányzat által százmilliókkal agyontámogatott sintérek hanyagsága miatt...

Pásztor Zsuzsa
www.sinterstop.hu

Nincsenek megjegyzések: