2012. február 12., vasárnap

Illatos út - 82B - 2012.01.27.

Új Gazdija írta: "Kedves Gyáliak! Köszönöm a segitséget, és köszönöm Falcot!

Falco is köszöni, jól érzi magát. Nagyon szeret itt lenni, mert még tart a csirkesonka... :)

De minden mást is folyamatosan koldul, minden hóbuckát, fát, oszlopot megjelöl, és aztán elégedetten alszik. Nem lesz egy öleb, az biztos, mert ennél a képnél is dührohamot kapott... :)"

(2012.02.12.)

Gyáli gazdikeresők írta előzőleg: "Egyelőre nem kell tovább osztani köszönöm. Megvan az eredeti gazdi, akivel beszéltem telefonon és lemondott róla, ha a blökit jó helyre tudjuk adni. Most van egy szimpatikus jelölt. Holnap visszük és meglátjuk. Ja, és a neve Falco.

...Ez a 4 év körüli feltehetően tibeti spániel vagy pekingi palotapincsi kan kutyus ma már nem az Illatos úton alszik. Letelt a két hete, és ma szabadulhatott. XVIII. kerületi elvesztés, még január 26-án találták az Ametiszt utcában. Örülnénk, ha meglenne az eredeti gazdi, de csak alapos indokkal kaphatná vissza, ugyanis az elmúlt hetekben sehol nem hirdette vagy kereste.

Az biztos, hogy valahol szobában lakott, mert a bundája ápolt, a hámja a drágább kategóriába tartozik, a körmei alapján nem sokat koptatta őket. Kutyákkal, cicákkal barátságos, a nagyobb kutyákat viszont igencsak megugatja. Jelenleg törpe vízműként üzemel, folyamatosan pisil, de szobatiszta. Játékos, bújós, kedves mindenkihez, aki hozzászól.

Orvos látta, körmeit levágtuk, jelenleg mandulagyulladással kezeljük (köhögés, tüsszögés, duzzadt mandulák), antibiotikumot és szirupot kapott..."

(2012.02.11.)

M e g j e g y z é s :
Meg kell azt oldani, hogy ha az eredeti tulajdonos nem tart igényt az állatára, akkor a jelenlegi rendelkezések által biztosított 14 napos várakozási idő letelte előtt is lemondhasson róla, és így az állatnak a lehető legrövidebb időt kelljen végigszenvednie a sintértelepen, amíg valaki örökbe nem fogadja!
PZs.

EREDETI SEGÉLYKÉRÉS:

ILLATOS ÚT - Kennelszám: 82B

Ezt a 4 éves kannak írt kistermetű, barna-fehér pekingi palota kutyát 2012.01.27.-én fogták be a XVIII. kerületben!

2012.02.11.-ig eredeti gazdáját várja, attól kezdve szerető örökbefogadóját, megmentőjét is!

Nincsenek megjegyzések: